Mijn leven in overvloed

Een groot deel van mijn leven ben ik onder invloed geweest van alcohol. En niet alleen op momenten dat ik daadwerkelijk gedronken had – juist ook op andere momenten had alcohol een enorme invloed op mijn leven.

Nadat ik de keuze heb gemaakt dat ik niet langer slaaf wilde zijn van een gefermenteerde vloeistof in een glas, heb ik daar gelukkig verandering in kunnen brengen.

En nu, in mijn huidige leven, is de invloed van alcohol klein en irrelevant geworden.

Mijn verlangen naar het drinken van alcohol is volledig verdwenen, iets wat ik tot een paar jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden. Ik ben daar nu echt overheen.

In mijn bedrijf ‘over invloed‘ gaat het juist wel vaak over alcohol, maar vanuit een andere invalshoek.

Een invalshoek van mensen motiveren en inspireren om vragen te stellen. Om kritisch te zijn over de invloed die zij aan alcohol geven. Het gaat over de invloed terug nemen, weer in controle komen. Want ik weet uit eigen ervaring dat het doodzonde is om genoegen te nemen met een leven onder invloed van een verslavend middel. Het gaat over het leven van een leven in overvloed. 

Ben jij benieuwd welke stappen ik heb gezet om weer invloed te krijgen, om de greep van alcohol op mijn leven terug te brengen?

Neem dan gerust contact op door een berichtje te sturen naar nanja@over-invloed.nl of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Nanja

Nanja

Het is mijn persoonlijke missie om anderen, die net als ik tot voor kort, worstelen met de hoeveelheid alcohol die zij drinken, te informeren, inspireren en motiveren om een leven te leiden in vrijheid van alcohol.

Freebie

Download mijn gratis white paper

Waarom kan ik niet drinken zoals
anderen dat lijken te kunnen?

Boordevol inzichten die ik graag had gehad toen ik klaar was met alcohol, maar alcohol nog niet met mij….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Invloed Herstelcoaching draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches