Ervaringsdeskundig alcohol coach - Over Invloed Herstelcoaching

Mijn account / training

Ervaringsdeskundige coach - ik weet hoe jij je voelt

Ik ben alcohol coach die werkt met haar eigen ervaring én een bewezen methodiek

Nog niet zo lang geleden zat ik zelf muurvast in mijn alcoholverslaving. Ik heb mijn weg daaruit gevonden en het is sindsdien mijn missie om anderen te helpen ook hun vrijheid van alcohol te vinden.  

Ik ben gecertificeerd in de baanbrekende en internationaal zeer succesvolle methode van This Naked Mind. Duizenden mensen zijn via deze weg al geholpen bij hun wens hun relatie met alcohol te veranderen.  

Ik heb alcohol weten te overwinnen en weet zeker dat jij dat ook kan!

 

Wat zeggen mijn cliënten

Mijn aanpak als coach en ervaringsdeskundige die ik combineer om jou te helpen vrijheid van alcohol te bereiken

 1. In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen in je relatie met alcohol. We stellen concrete doelen waarbij de manier waarop je je wilt voelen belangrijker is dan een doel als stoppen of minderen. 
 2. Voor onze eerste sessie vraag ik je een aantal opdrachten uit te werken. Waarom drink je? En hoe ziet het leven waar je naar verlangt eruit? 
 3. Ik fungeer ik als jouw spiegel, ik help je bij het identificeren van obstakels, bied emotionele support en houd je ‘accountable’ ten aanzien van de doelen en afspraken die we gemaakt hebben. 
 4. Na onze gesprekken stuur ik een e-mail met een aantal highlights uit onze gesprek, de oefeningen voor de komende week en geef je inspirerende filmpjes, boeken of links naar websites.
 5. Ook buiten onze gesprekken ben ik bereikbaar voor vragen of support op lastige momenten. Via de app of mail kan je me een berichtje sturen en reageer ik binnen 24 uur. 

Ik werk volgens de methodiek van This Naked Mind

Lees meer over deze methodiek die het leven van duizenden mensen drastisch heeft veranderd 

Mijn unieke combinatie als ervaringsdeskundig alcohol coach

 • Ik ben ervaringsdeskundig. Ik was zelf verslaafd aan alcohol en heb dat overwonnen. I’ve been there en ik weet hoe het is. Lees meer over mij en mijn verhaal
 • Ik ben gecertificeerd in een voor Nederland unieke methode: This Naked Mind. Deze methode heeft mij mijn vrijheid van alcohol gegeven en wereldwijd duizenden mensen geholpen bij het stoppen met drinken. Lees meer over de manier waarop ik werk met This Naked Mind of op hun website
 • Ik coach jou zoals ik zelf gecoacht had willen worden in mijn zoektocht naar een manier om te kunnen stoppen met drinken. Ik oordeel niet, heb alle aandacht voor jou en ben duidelijk en helder in afspraken en verwachtingen. Dat mijn aanpak anderen aanspreekt én helpt lees je in de testimonials op deze pagina of op de homepage.

Wat is coaching níet?

 • Coaching is geen mentorschap of sponsorschap. Ik geef geen adviezen maar jij vindt de antwoorden die al in jouzelf besloten liggen. Dit gebeurt onder meer aan de hand van onze gesprekken, de vragen die ik stel en de tijd die jij besteed aan de oefeningen die ik aanreik. 
 • Coaching is geen therapie. We graven niet in trauma’s of andere ervaringen uit je verleden. Tenzij het relevant blijkt een link te leggen naar het verleden om de stappen richting je toekomst en jouw wens om te stoppen met drinken helder te krijgen.
 • Coaching is vooral gericht op het heden en het vormgeven van een toekomst waar jij blij en gelukkig van wordt. Therapie focust zich op het verleden en de behandeling van psychische en emotionele problemen. 
Ontvang wekelijkse inspiratie in je inbox

Ik ga vertrouwelijk met je informatie om, je kan je ieder moment ook weer uitschrijven

Over Invloed Herstelcoaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders