In de media - Over Invloed Herstelcoaching

Mijn account / training

Nanja
In de media

Ik heb meegewerkt aan verschillende podcasts en televisie programma’s. Hierin vertel ik mijn verhaal over mijn verslaving, hoe ik dit heb overwonnen en hoe ik anderen nu help om hun relatie met alcohol te veranderen. 

Een overzicht hiervan vind je op deze pagina. 

LUISTEREN

Wat wil je drinken?
In deze podcast praat ik met Jaqueline van Lieshout en Jan Heemskerk over de rol van alcohol in onze samenleving en hoe we de schuld al te makkelijk bij onszelf neerleggen in plaats daar waar deze eigenlijk hoort: bij alcohol zelf.

PODCASTS

Balanskliniek
Samen met ex psychiater en schrijver Bram Bakker bespreek ik wat ik als ervarings- deskundige toevoeg aan de zorg. Ook vertel ik hem waarom This Naked Mind mij zo aanspreekt en welke resultaten ik zie bij andere mensen.
Van verslaving naar vrijheid
In maart 2024 ben ik te gast bij Rene van Collem in zijn podcast. Rene is drummer van Doe Maar en heeft zijn eigen sporen met verslaving verdient. Zo gauw deze aflevering online staat, komt deze ook hier beschikbaar.

KIJKEN

Een Vandaag
In 2023 werd ik geïnterviewd voor een item over (de risico's van) alcohol door het televisieprogramma: Één Vandaag. Ik geef mijn visie op het stellen van regels en het beperken van mensen in hun eigen keuzes.
Een Slokje Te Veel
Voor ik startte als coach was ik in 2022 te gast in het SBS6 televisieprogramma: Een slokje te veel. Merel Westrik zoekt mij thuis op en we gaan in gesprek over mijn verslaving.
Interview
In een openhartig interview geef ik antwoord op een hoop uiteenlopende vragen over mijzelf en de manier waarop ik nu anderen help. Leer mij meteen een stuk beter kennen.

PODCASTS

PODCASTS

Korte reactie van belangrijk persoon op een van je artikelen.
Nanja is 100% aanwezig, is voorbereid en volgt elke sessie nauwkeurig op. Ze speelt haarfijn in op wat ik zeg door bijzonder relevante associaties te maken met de wetenschap achter alcoholgebruik. Ik ben heel dankbaar voor haar support.
Korte reactie van belangrijk persoon op een van je artikelen.
Nanja is 100% aanwezig, is voorbereid en volgt elke sessie nauwkeurig op. Ze speelt haarfijn in op wat ik zeg door bijzonder relevante associaties te maken met de wetenschap achter alcoholgebruik. Ik ben heel dankbaar voor haar support.

Nanja als spreker

Ontvang wekelijkse inspiratie in je inbox

Ik ga vertrouwelijk met je informatie om, je kan je ieder moment ook weer uitschrijven

Over Invloed Herstelcoaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders