1-1 coaching - Over Invloed Herstelcoaching

Mijn account / training

1 op 1 coaching

De meest directe en persoonlijke manier om je relatie met alcohol duurzaam te veranderen. Het mooie van deze trajecten is dat ze vorm krijgen afhankelijk van waar jij nu staat, wat je nodig hebt en waar je naar toe wilt. Een standaard overzicht van wat je krijgt is daarom ook niet te maken. 

Ik geef je geen garantie op succes
Ik geef je wel mijn bewezen route naar succes
Het verschil tussen die twee is wat jij ermee doet
Als jij er echt voor gaat dan is alles mogelijk
Dat garandeer ik je

In onze gesprekken en aan de hand van de oefeningen en vragen die je van mij krijgt, krijg je onder meer inzichten in: 

Jij gaat gaandeweg beschikken over vaardigheden en technieken waarmee je verantwoordelijkheid kan nemen over jouw eigen keuzes en de manier waarop jij invulling wil geven aan jouw leven. Ook leer je hoe je oude (niet helpende) gewoontes kan veranderen in gedrag dat je wel vooruit helpt. 

De methodiek van This Naked Mind

1. Leer

In plaats van meteen de focus te leggen op het nieuwe gedrag, beginnen we met het opdoen van kennis. Denk hierbij aan kennis uit de neurowetenschap, de werking van alcohol, jouw overtuigingen en jouw triggers

2. Herprogrammeer

De inzichten die je opdoet  gebruik je om je bestaande overtuigingen en gewoontes te vervangen door nieuwe en helpende patronen waardoor je jouw doelen en verlangens daadwerkelijk gaat realiseren.

3. Transformeer

Een transformatie gaat veel verder dan 'gewoon' veranderen. Er vindt een diepgaande verschuiving plaats in je relatie met alcohol. Dat opent deuren naar ontelbare nieuwe mogelijkheden en maakt dat jij de vrijheid krijgt te handelen in lijn met wie jij werkelijk bent 

De opzet

Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we samen of er een fit is en of de manier waarop ik werk je aanspreekt en bij je past. Het is belangrijk dat je vertrouwen krijgt én enthousiast wordt om samen aan de slag te gaan.
Dit is wat je krijgt tijdens het traject van circa 3-6 maanden

De gesprekken zijn in principe online (via Zoom). Als je in de buurt van Den Bosch woont of als je er zelf de voorkeur aan geeft kunnen de afspraken zeker ook fysiek plaatsvinden.

Jouw investering € 1.497,- 


Dit is wat Pamela me teruggaf over onze 1-1 samenwerking

 Ik was sinds corona steeds meer gaan drinken maar het lukte me niet om te stoppen. Onze samenwerking was voor mij heel waardevol en ondersteunend. Je gaf me alle tijd en ruimte om mijn eigen relatie met alcohol te onderzoeken, terwijl je het belang van zelfcompassie en begrip bleef benadrukken. Door jouw coaching is het me gelukt om de verschillende lagen af te pellen: wat is er nou belangrijk voor me. Na een paar weken realiseerde ik me op welke manier alcohol een automatische reactie was geworden. Je hielp me hierbij om dit in te zien en mijn brein opnieuw te programmeren. Ik leerde dat ik echt geen alcohol nodig heb om me fijn en goed te voelen.

Wat het meest waardevol was, was de manier waarop je me hielp tot de nzichten te komen wat me nou werkelijk aanzette tot het drinken van alcohol. Dit bleek vooral stress te zijn, niet alleen die van de dag zelf, maar vooral ook de stress die zich gedurende de dagen zich opbouwde waarvan ik dan uiteindelijk dacht dat ik er alleen aan kon ontsnappen door een glas wijn te drinken. De manier waarop jij me steeds op een zachte manier wees op het feit dat het tijd kost om mijn geest te herprogrammeren zorgde ervoor dat ik die rust ook kon bewaren. Ik had al vanaf mijn kindertijd geleerd dat alcohol als medicijn kan worden ingezet.

De aanvulling van de 1-1 gesprekken met het 90 dagen programma was ook heel waardevol. De dagelijkse mails hielpen me gefocust te blijven en te blijven leren. De één-op-één sessies gaven me daarnaast een dieper inzicht in de patronen en focusgebieden waar ik aan moest werken. Ik waardeerde ook dat je af en toe even incheckte via de app.

Ik ben heel dankbaar. Toen we begonnen met onze samenwerking voelde ik me zo onzeker over waar mijn drankgebruik naar toe zou gaan. Ik weet dat ik nog steeds een weg te gaan heb, maar ik drink aanzienlijk minder en merk dat ik nu heel bewust een keuze maak of ik wil drinken of niet. 

Ontvang wekelijkse inspiratie in je inbox

Ik ga vertrouwelijk met je informatie om, je kan je ieder moment ook weer uitschrijven

Over Invloed Herstelcoaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders