Mijn account / training

Over de 1 op 1 coachingstrajecten

De meest directe en persoonlijke manier om aan je relatie met alcohol te werken. De exacte invulling van een gezamenlijk traject is afhankelijk van waar jij je bevindt en bepalen we dan ook in overleg.

Wat leer jij tijdens het programma van 9 weken?

In onze gesprekken en aan de hand van de oefeningen en vragen die je van mij krijgt, krijg je inzichten in: 

Jij gaat gaandeweg beschikken over vaardigheden en technieken waarmee je verantwoordelijkheid kan nemen over jouw eigen keuzes en de manier waarop jij invulling wil geven aan jouw leven. Ook leer je hoe je oude (niet helpende) gewoontes kan veranderen in gedrag dat je wel vooruit helpt. 

De methodiek van This Naked Mind

1. Leer

In plaats van meteen de focus te leggen op het nieuwe gedrag, beginnen we met het opdoen van kennis. Denk hierbij aan kennis uit de neurowetenschap, de werking van alcohol, jouw overtuigingen en jouw triggers

2. Herprogrammeer

De inzichten die je opdoet  gebruik je om je bestaande overtuigingen en gewoontes te vervangen door nieuwe en helpende patronen waardoor je jouw doelen en verlangens daadwerkelijk gaat realiseren.

3. Transformeer

Een transformatie gaat veel verder dan 'gewoon' veranderen. Er vindt een diepgaande verschuiving plaats in je relatie met alcohol. Dat opent deuren naar ontelbare nieuwe mogelijkheden en maakt dat jij de vrijheid krijgt te handelen in lijn met wie jij werkelijk bent 

Het traject

9 weken Herstart

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bepalen we samen of er een fit is. Of mijn manier van werken je aanspreekt en je enthousiast wordt om aan de slag te gaan. 

Dit is wat je krijgt tijdens het traject van ~ 9 weken

De gesprekken zijn in principe online (via Zoom). Als je in de buurt van Den Bosch woont of als je er zelf de voorkeur aan geeft kunnen de afspraken zeker ook fysiek plaatsvinden.

De kosten van dit traject bedragen € 899,- 

Of 2 termijnen van € 455,

Ontvang wekelijkse inspiratie in je inbox

Ik ga vertrouwelijk met je informatie om, je kan je ieder moment ook weer uitschrijven

Over Invloed Herstelcoaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders