Mijn account / training

Privacy Beleid

DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS WORDT ZEER SERIEUS GENOMEN EN ER WORDT ZORGVULDIG OMGEGAAN MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid. Gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
De privacy van persoonsgegeven wordt zeer serieus genomen.
Over Invloed Herstelcoaching verkoopt of verstrekt geen persoonlijke gegevens aan derden.
Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

OVER INVLOED HERSTELCOACHING
Over Invloed Herstelcoaching wordt beheerd door Nanja van Vliet

De contactgegevens zijn:
Over Invloed Herstelcoaching
Andrej Sacharovlaan 36
5262 MA Vught
KvK: 86064878

WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD?
Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) webinar / workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of een andere aanvraag doet zal gevraagd worden je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die aan mij worden verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Naam
  • e-mail adres
  • telefoonnummer
  • straat en huisnummer
  • postcode en woonplaats

DOEL VAN HET VERZAMELEN VAN PERSOONSGEGEVENS?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
* Je voornaam en e-mailadres wordt gebruik ik voor het verzenden van nieuwsbrieven, e-mails en retargeting voor social media advertenties. Ik doe dit alleen met de gegevens die ik verkregen heb naar aanleiding van het aanvragen / downloaden van (gratis) documenten, webinars, workshops en trainingen, niet met gegevens die via contactformulieren binnengekomen zijn.
* Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult op het contactformulier, worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. Ik sla deze gegevens op in het CRM programma en je ontvangt éénmalig een e-mail met antwoord op je vra(a)g(en).

JOUW GEGEVENS OP OVER INVLOED HERSTELCOACHING
Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) online webinar, workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door hierover contact met mij op te nemen.
Je e-mailadres wordt dan meteen uit het bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.
Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem en dit gaat via de servers van [XX}. Meer informatie over het privacybeleid van [XX] vind je op [https://xx]. Daarnaast deel ik gegevens met Social media kanalen als Facebook om zo advertentie doelgroepen te maken.

SHOP
Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik verkoop of verstrek je gegevens niet aan derden. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.
Bij een betaling in de webshop van Over Invloed word je voor de transactie verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door Over Invloed Herstelcoaching niet opgeslagen. De enige gegevens die ik opsla zijn:
* voor- en achternaam
* adres, postcode en woonplaats
* telefoonnummer
* e-mailadres
* IP-adres, jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, dan worden je transactie gegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van de maand verwijderd van de server.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS
Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die worden verwerkt.

COOKIES
Een cookie is een klein bestandje dat door de website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je de website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar de website worden teruggestuurd worden, je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES
Met jouw toestemming wordt gebruik gemaakt van cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

COOKIES UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browser instellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Dingen die je altijd kunt doen:
* Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
* Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wil worden
* Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein
Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.
Heb je verder nog vragen over cookies? Neem dan gerust contact op.

LINKS
Op de website kan je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Over Invloed Herstelcoaching om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Ik verwijs naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website voor meer informatie.

BEWAARTERMIJN
Je gegevens worden niet bewaard langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.
De gegevens in ons CRM systeem worden tenminste 7 jaar bewaard, onder andere om aan al de wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting verwijderd.
De bovenstaande termijn geldt, mits er geen verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna je gegevens niet meer zullen worden verwerkt. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevens verklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens worden verwerkt dan kun je een schriftelijk inzage verzoek indienen.
Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je een schriftelijk verzoek indienen om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, recht op het beperken van de verwerking en recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Je verzoek zal binnen 4 weken in behandeling nemen worden genomen. Je kunt je verzoek aan sturen aan [email protected]

WIJZIGINGEN
Ik behoud te allen tijde het recht het privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

Ontvang wekelijkse inspiratie in je inbox

Ik ga vertrouwelijk met je informatie om, je kan je ieder moment ook weer uitschrijven

Over Invloed Herstelcoaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders