Een coach stoppen met alcohol; de sleutel tot succes - Over Invloed Herstelcoaching

Mijn account / training

Coach stoppen met alcohol - de sleutel tot succes

Hoe help ik jou als coach bij je wens om te stoppen met alcohol?

Ik ben een ervaren, gecertificeerd en deskundig coach als het gaat over stoppen met alcohol. Ik weet hoe jij je voelt, ik heb het zelf meegemaakt en daarom kan ik je helpen om te stoppen met alcohol. 

Ik werk volgens de baanbrekende en internationaal zeer succesvolle methode van This Naked Mind. Duizenden mensen zijn geholpen bij hun wens om te stoppen met alcohol

Ik weet 100% zeker dat een leven in vrijheid van alcohol ook voor jou mogelijk is!

Nanja Van Vliet

Wat zeggen mijn cliënten

Hoe werk ik als coach om jou te helpen met stoppen met drinken?

 1. In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen in je relatie met alcohol. We stellen concrete doelen waarbij de manier waarop je je wilt voelen belangrijker is dan een doel als stoppen of minderen. 
 2. Voor onze eerste sessie vraag ik je een aantal opdrachten uit te werken. Waarom drink je? En hoe ziet het leven waar je naar verlangt eruit? 
 3. Ik fungeer ik als jouw spiegel, ik help je bij het identificeren van obstakels, bied emotionele support en houd je ‘accountable’ ten aanzien van de doelen en afspraken die we gemaakt hebben. 
 4. Na onze gesprekken stuur ik een e-mail met een aantal highlights uit onze gesprek, de oefeningen voor de komende week en geef je inspirerende filmpjes, boeken of links naar websites.
 5. Ook buiten onze gesprekken ben ik bereikbaar voor vragen of support op lastige momenten. Via de app of mail kan je me een berichtje sturen en reageer ik binnen 24 uur. 
 6. Aan het einde van ons gezamenlijke traject krijg je een persoonlijk plan waarin onze gesprekken worden samengevat en waarmee je een waardevolle tool hebt om waarmee je zelf aan de slag kan.

Ik werk volgens de methodiek van This Naked Mind

Lees meer over deze methodiek die het leven van duizenden mensen drastisch heeft veranderd 

Wat maakt mij geschikt als jouw 'stoppen met alcohol coach'?

 • Ik ben ervaringsdeskundig. Ik was zelf verslaafd aan alcohol en heb dat overwonnen. I’ve been there en ik weet hoe het is. Lees meer over mij en mijn verhaal
 • Ik werk volgens een voor Nederland unieke methode: This Naked Mind. Deze methode heeft mij mijn vrijheid van alcohol gegeven en wereldwijd duizenden mensen geholpen bij het stoppen met drinken. Lees meer over This Naked Mind in mijn blog of op hun website
 • Ik coach andere mensen zoals ik zelf graag 6 jaar geleden gecoacht had willen worden toen ik zocht naar een manier om te kunnen stoppen met drinken. Zonder oordeel, 100% aanwezig, helder en vanuit mijn eigen ervaringen. Dat mijn aanpak anderen aanspreekt én helpt lees je in de testimonials op deze pagina of op de homepage.

Neem contact op als jij er klaar voor bent

Het is heel begrijpelijk als je grote twijfels hebt over wat je nu moet doen. Ik help je graag om je gedachten te ordenen en inzicht te geven in de opties die je hebt. Zonder druk een besluit te hoeven nemen. Neem gerust contact op en laten we eens praten.

Bel of app

06 4675 3072

E-mail

coach@over-invloed.nl

Zoom

Boek een gesprek

Wat is coaching níet?

 • Coaching is geen mentorschap of sponsorschap. Ik geef geen adviezen maar jij vindt de antwoorden die al in jouzelf besloten liggen. Dit gebeurt onder meer aan de hand van onze gesprekken, de vragen die ik stel en de tijd die jij besteed aan de oefeningen die ik aanreik. 
 • Coaching is geen therapie. We graven niet in trauma’s of andere ervaringen uit je verleden. Tenzij het relevant blijkt een link te leggen naar het verleden om de stappen richting je toekomst en jouw wens om te stoppen met drinken helder te krijgen.
 • Coaching is vooral gericht op het heden en het vormgeven van een toekomst waar jij blij en gelukkig van wordt. Therapie focust zich op het verleden en de behandeling van psychische en emotionele problemen. 
Ontvang wekelijkse inspiratie in je inbox

Ik ga vertrouwelijk met je informatie om, je kan je ieder moment ook weer uitschrijven

Over Invloed Herstelcoaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders