Herstelcoaching - Over Invloed Herstelcoaching

Mijn account / training

Herstelcoaching

Ik heb mijn strijd tegen alcohol overwonnen en heb sindsdien de schoonheid van het leven opnieuw mogen ontdekken

Als herstelcoach reik ik nu uit en geef ik door wat ik heb gekregen

Plan een gratis gesprek in om de mogelijkheden te bespreken

This Naked Mind

Unieke methode in Nederland

Internationaal zijn al duizenden mensen geholpen met deze aanpak

Ik ben de enige coach in Nederland gecertificeerd aan This Naked Mind Institute.

THIS NAKED MIND RESULTATEN

Wat maakt mij geschikt als jouw herstel coach?

  • Ik ben ervaringsdeskundig. Ik was zelf verslaafd aan alcohol en heb dat overwonnen. I’ve been there en ik weet hoe het is. Lees meer over mij en mijn verhaal
  • Ik werk volgens een voor Nederland unieke methode: This Naked Mind. Deze methode heeft mij mijn vrijheid van alcohol gegeven en wereldwijd duizenden mensen geholpen bij het stoppen met drinken. Lees meer over hoe ik werk met This Naked Mind of neem een kijkje op hun website
  • Ik coach andere mensen zoals ik zelf graag 6 jaar geleden gecoacht had willen worden toen ik zocht naar een manier om te kunnen stoppen met drinken. Zonder oordeel, 100% aanwezig, helder en vanuit mijn eigen ervaringen. Dat mijn aanpak anderen aanspreekt én helpt lees je in de testimonials op deze pagina of op de homepage.

Herstel Coaching

Manieren om samen te werken

Het 30 Dagen Alcoholvrij Experiment

Onderzoek wat 30 dagen zonder alcohol je oplevert. Aan de hand van dagelijkse podcasts met een berg aan informatie en journal vragen verandert jouw kijk op alcohol, gegarandeerd! 

1 - 1 coaching

De meest uitgebreide, effectieve en persoonlijke manier om aan je relatie met alcohol te werken. In een veilige setting bespreken we wat jouw overtuigingen zijn over alcohol en werken we eraan deze te ontkrachten waardoor je verlangen naar alcohol verdwijnt. 

Online mini-training

5 dagen voorsprong

Krijg in 5 dagen de informatie en een schat aan tools waarmee je jezelf een voorsprong geeft, die maakt dat je het deze keer wel volhoudt. 

Wat zeggen anderen over herstelcoaching?

Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren. Jij gaf mij inzichten die ik nog niet eerder had gehoord. Onze samenwerking heeft alle verwachtingen overtroffen.
Wendy
Door jou heb ik een andere kijk op alcohol gekregen en ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren. Onze gesprekken waren heel open en ik vond in jou iemand die me begreep.
Liesbeth
Je slaat spijkers op zijn kop, geeft vertrouwen en bent iemand die mij begreep. De theorie waaruit je coacht - This Naked Mind - is het eerste dat mij in 23 jaar op een ander pad heeft gezet, dus dat zegt genoeg.
Janna

Neem contact op als jij er klaar voor bent

Het is heel begrijpelijk als je grote twijfels hebt over wat je nu moet doen. Ik help je graag om je gedachten te ordenen en inzicht te geven in de opties die je hebt. Zonder druk een besluit te hoeven nemen. Neem gerust contact op en laten we eens praten. Boek direct een gesprek in mijn agenda via onderstaande knop. 

Ontvang wekelijkse inspiratie in je inbox

Ik ga vertrouwelijk met je informatie om, je kan je ieder moment ook weer uitschrijven

Over Invloed Herstelcoaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders